Momentan nu se mai pot face comenzi. Vom reveni in cateva luni cu un nou site, o varietate mai mare de produse, aceleasi preturi incredibil de mici, promotii si alte surprize.

 

 

NU avem nicio legatura (cu toate ca ne-am fi dorit) cu "Banca de Gene" din Suceava.

 

Semintele comercializate de noi NU sunt destinate consumului uman in starea actuala.

 

NU comercializam soiuri modificate genetic. Din principiu nu comercializam nimic din ce nu consumam sau folosim noi insine.

 

In principiu comenzile sunt procesate si expediate in 1 - 3 zile lucratoare.Livrarea cu Cargus - Timpul de transfer este de aproximativ 48 de ore. Livrarea se face la adresa specificata de dvs. in comanda.

 

Pentru a putea mentine preturile extrem de scazute (in raport cu calitatea oferita), semintele vor fi ambalate si expediate in pungute ziplock (sigilate), refolosibile, etichetate cu denumirea semintelor si protejate de un plic antisoc kraft.Semintele sunt atent selectionate, testate si depozitate pentru a pastra si oferi caracteristicile plantelor mama. Rata de germinare este caracteristica semintelor din clasa Premium. Toate semintele sunt prospete si au valabilitate 2 ani (chiar mai mult unele dintre ele).

 

Acest site a luat nastere din pasiune, asa ca nu profitul constituie telul principal.

 

Vom face tot posibilul sa updatam sectiunea cu sfaturi a sitului, dar pana atunci asumam ca dvs. aveti informatii despre cum trebuiesc folosite semintele si din acest motiv nu exista instructiuni detaliate de folosire.

 

Va multumesc pentru intelegere si asum ca in momentul in care ati lansat o comanda pe acest site, ati luat la cunostinta si de cele scrise mai sus.

 

 

 

 

SEO monitor