Bine ati venit!

 

Comenzile din perioada 24 dec 2014 - 4 ian 2015 vor fi onorate incepand cu data de 5 ian 2015. Va multumuim!

 

NU avem nicio legatura (cu toate ca ne-am fi dorit) cu "Banca de Gene" din Suceava.

 

Semintele comercializate de noi NU sunt destinate consumului uman in starea actuala.

 

NU comercializam soiuri modificate genetic. Din principiu nu comercializam nimic din ce nu consumam sau folosim noi insine.

 

In principiu comenzile sunt procesate si expediate in 1 - 3 zile lucratoare.Livrarea cu Cargus - Timpul de transfer este de aproximativ 48 de ore. Livrarea se face la adresa specificata de dvs. in comanda.

 

Pentru a putea mentine preturile extrem de scazute (in raport cu calitatea oferita), semintele vor fi ambalate si expediate in pungute ziplock (sigilate), refolosibile, etichetate cu denumirea semintelor si protejate de un plic antisoc kraft.Semintele sunt atent selectionate, testate si depozitate pentru a pastra si oferi caracteristicile plantelor mama. Rata de germinare este caracteristica semintelor din clasa Premium. Toate semintele sunt prospete si au valabilitate 2 ani (chiar mai mult unele dintre ele).

 

Acest site a luat nastere din pasiune, asa ca nu profitul constituie telul principal.

 

Vom face tot posibilul sa updatam sectiunea cu sfaturi a sitului, dar pana atunci asumam ca dvs. aveti informatii despre cum trebuiesc folosite semintele si din acest motiv nu exista instructiuni detaliate de folosire.

 

Va multumesc pentru intelegere si asum ca in momentul in care ati lansat o comanda pe acest site, ati luat la cunostinta si de cele scrise mai sus.

 

 

 

 

Coş  

Nici un produs

Transport 0,00 Lei
Total 0,00 Lei

Coş Plăteşte

Produse noi

Nici un produs nou

SEO monitor